Šta je Teslina purpurna ploča

Teslina purpurna ploča je duže od pola veka najpoznatije i najcenjenije sredstvo alternativne medicine širom sveta. U literaturi su opisani mnogobrojni slučajevi u kojima je Teslina purpurna ploča pomogla tamo gde ništa drugo nije pomagalo. Najbolje od svega je to što se radi – o veoma jeftinom uređaju

Teslina purpurna ploča je neverovatno jednostavno sredstvo koje je mnogima pomoglo da se oslobode raznih tegoba – od nesanice, depresivnih stanja, glavobolje do stomačnih problema, migrene, reumatičnih bolova…

Dakle, šta je Teslina purpurna ploča?

To je ploča (najčešće od specijalne vrste aluminijuma) kojoj su procesom anodizacije promenjena mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Atomi i elektroni aluminijuma se propuštanjem struje takođe menjaju, tako da se ploče usklađuju i harmonizuju sa osnovnom kosmičkom energijom Univerzuma. One deluju kao prijemnici, antene, stvarajući oko sebe energetsko polje koje prodire kroz svaku materijalnu supstancu. Završni sloj je purpurni – ljubičasti. U svetu ih je promovisao kanadski naučnik Ralf Bergstreser, koji je radeći sa Nikolom Teslom naučio mnogo, između ostalog o povezanosti ljudskih bića sa kosmičkim silama koje predstavljaju osnovu našeg postojanja i o purpurnim poljima energije. Primenjujući ono čemu ga je naučio Tesla, Ralf Bergstreser je eksperimentisao i konačno razvio tehniku korišćenja elektriciteta za menjanje rezonanse određenih materijala. Pre više od pola veka napravio je prvu purpurnu ploču. Iz zahvalnosti prema Tesli koji ga je usmerio na pravi put, nazvao ju je Teslina purpurna ploča.

Kako se koristi Teslina purpurna ploča?

Vrlo jednostavno. Već sama njena blizina utiče na energiju organizma. Ako se prisloni na bolno mesto (recimo, koleno, lakat, glava) bol popušta za desetak minuta. Možete je nositi na lančiću oko vrata (specijalna ploča okruglog oblika – Teslin disk) tako da je sa vama celog dana. Tesline ploče se prave u raznim dimenzijama – od veličine kreditne kartice, koju možete nositi u novčaniku, do Ploča većih dimenzija (21×21 centimetar) koje se okače da slobodno vise u prostoru – na taj način možete da energizujete ceo stan i pomognete ukućanima da budu vitalniji, zdraviji i dobro raspoloženi.

(Copyright – nijedan deo ovog teksta, kao ni fotografije ne smeju se kopirati i objavljivati bez dozvole)

Kako do Tesline purpurne ploče?

Tesline purpurne ploče možete nabaviti ili naručiti u Alternativnom centru Omega.

Prodavnica:

Alternativni centar Omega u Beogradu

Beograd – bulevar Mihaila Pupina 10 ž, visoko prizemlje, lokal 59 (YUBiz centar). Naša prodavnica otvorena je svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Tel. 011/311-53-64 

064/549-68-65 

065/61-64-343.

Radno vreme: Od 9 do 17 h svakog radnog dana.

Online prodavnica nalazi se na adresi: www.omegacor.rs

Naručivanje za Srbiju: Pozovite telefonom našu prodavnicu  ili se javite na e-mail omega@omegacor.info.

Isporuka POST EXPRESSOM u roku od 24 sata u svim većim gradovima širom Srbije, ili za 48 sati u ostalim mestima. Cena proizvoda + poštarina u dinarima plaćaju se prilikom preuzimanja paketa.

Naručivanje iz inostranstva: Pošaljite svoju narudžbinu na e-mail omega@omegacor.info Cena proizvoda + troškovi slanja u evrima se uplaćuju na devizni račun firme. Isporuka avionskom poštom u sve evropske i vanevropske zemlje.