Tahjonske ploče

Tachyon Gold®

 

Tahionska ploča je – energetska ploča za aktiviranje životne energije. Napravljena je specijalnim postupkom tahionizacije patentiranom metodom koja je razvijana duže od decenije.

Tahionske ploče proizvode se širom sveta. Kod nas je naša firma nosilac patenta, ali je proizvodnja deo timskog rada sa našim kooperantima. Sam postupak se sprovodi u više faza. Odabir i priprema materijala su veoma važni, a bitna faza se sprovodi u pećima za sinterovanje, uz učešće visokih voltaža, tako da je nemoguće da se proizvodnja obavlja na jednom mestu. U budućnosti je moguće objediniti proces na jednom mestu (pogonu, fabrici), ali će to zahtevati velika ulaganja.

U principu, nije tajna kako se materijali tahionizuju. Dr Devid Vagner i dr Robert Rankofski su dali osnovne smernice i one su razvijane u mnogim zemljama. Podnostavljeno gledano, razni materijali se mogu tahionizovati, ali su se idealnim pokazale legure bakra, stabilizovane zlatom. To jeste najskuplje rešenje, ali je i najbolje. Najvažnije etape u proizvodnji su: odabir materijala (zadovoljavajućeg kvaliteta), priprema i tahjonizacija u komori. Materijal se zagreva do tačke omekšavanja materijala, ali ne preko tačke topljenja, uz pobuđivanje atoma bakra Teslinim transformatorima visoke voltaže. Hlađenje je etapno i traje dve nedelje.

Tahionska energija nije merljiva klasičnim fizičkim metodama. Njeno delovanje je, međutim, lako utvrditi posredno delovanjem na objekte, vodu i živa tkiva. Voda u blizini tahionizovanih materijala poprima izuzetna svojstva (ukus, moć da pojačava isceljujuće i životne procese); bol prolazi brže, a isceljenje je takođe ubrzano.

Tahjonski materijali formiraju “vrtloge” energije (vortex). Ti vrtlozi nalik na levak su stalniji i jačeg intenziteta ako tahionizovani materijal ima napravljen otvor, koji nije proizvoljan, nego je proračunat specijalnim formulama (teorija torzionih polja). Tahyon gold ploče imaju specifičan otvor koji nije simbol i ne može se tako posmatrati. On služi za lakše postizanje savršenog vorteksa.

Teorijski, postoji In i Out Vortex (ulazni i izlazni) U praksi, pošto se radi o nehercijanskim česticama bržim od svetlosti, In je istovremeno i Out, i obrnuto. To znači da nema veze kako se ploča okrene prema tkivu, ona “zrači” blagotvorno sa svake strane, jer je “vrtlog” čista energija.

Tachyon gold ploča se može držati ispod i u blizini namirnica. Ispod čaše vode, ona menja strukturu i energetske potencijale molekula vode. Takva voda pozitivno utiče na zdravlje i podržava životne procese. Koliko dugo bi trebalo držati Tahionsku ploču u blizini ili ispod čaše vode? Ne dugo – od 5 minuta do pola sata.
Da li je štetno ako ostane celu noć?
Ne, može da ostane koliko god hoćete, ali se pun efekat postiže i kraćim tretmanom.

 Tachyon Gold i Tesline purpurne ploče možete nabaviti u našem Alternativnom centru na Novom Beogradu, Bulevar Mihaila Pupina 10, vp. lok.59

24 karatne tahjonske ploce