Teslina ploča Crni kristal (Tesla Black Crystal)©

Tesline ploče poznate pod nazivom “Tesla – Crni kristal” (Tesla – Black Crystal) su najpogodnije za delovanje preko fotografije, jer prosto “isisavaju” negativnu energiju

Tesla – Crni kristal (Tesla Black Crystal) su mat-crne. One nisu farbane, nego je crna (mat) nijansa nastala u procesu anodizacije – propuštanja električnih struja i frekvencija kroz materiju (aluminijum). Otkrivene su uporedo sa purpurnim Teslinim pločama, ali su dugo bile u senci… i to iz jednog, pomalo bizarnog, razloga. Tesline Crni kristal ploče su pokazale neverovatno dejstvo u “prikupljanju” tzv. loših energija i stanja…  Pominjanje ovako delikatnih tema je uvek bilo tabu, pa se tako o Teslinim Crnim pločama nije mnogo govorilo. I danas se ta tema izbegava, a ove ploče su namenjene posvećenicima i ljudima širokih shvatanja koji ne odbijaju a priori neku ideju samo zbog toga što im se ne uklapa u njihovu sliku sveta…. ili nije dovoljno “in” u nekom trenutku.

Kako se koristi ploča Tesla Crni kristal

Ploču Black Crystal možete držati bilo gde u prostoru – u fioci, torbi, novčaniku… I ona će delovati kao “usisivač” loše energije. Za razliku od klasične Tesline purpurne ploče (koja je u nekoj od nijansi ljubičaste boje), ona ne isijava nikakvu energiju ili zračenje u prostor, ona samo prikuplja loše vibracije, koje nestaju kao u “Crnoj rupi”. Ponekad je to sasvim dovoljno da bismo se osećali dobro; kao da nam neko skida teret s leđa… i ništa ne dodaje. Klikni ovde

Istraživači su primetili fenomen koji je povezan sa kristalnom strukturom Teslinog Crnog kristala – dejstvo na objekte preko fotografije. I Purpurna ploča deluje preko fotografije, ali je Crni kristal šampion. Kako da proverite njeno dejstvo?

Fotografija na Tesla Black crystal ploči

Ako imate fotografiju nekoga ko se ponaša loše prema vama, vređa vas… i dobro ga poznajete ili vam je fotografiju dao neko ko takvu osobu dobro poznaje – stavite je preko Tesla Black Crystal ploče. Pazite – emulzija fotografije mora doći u kontakt sa Pločom. Svejedno je da li stavite fotografiju odozgo, ili na fotografiju spustite Ploču. Važno je da Ploča i sama slika ostvare kontakt. Najbolje je da sliku i Ploču pritisnete nečim da se ne pomeraju. Možete ih staviti i u deblju knjigu i odložiti na policu. I to je sve…

Obratite pažnju na još jednu stvar. Morate imati fotografiju (na fotografskom papiru). Na slike iz novina (štampane) nema dejstva. Objašnjenje ovog fenomena je relativno jednostavno. Emulzija foto-papira ima specifičnu strukturu (pseudo-kristal) i u dodiru sa Teslinom Crnom pločom ostvaruje interakciju. Štampa i štamparska boja su nešto sasvim drugo… i interakcija ne postoji.

Tesla Crni kristal – iskustva

U časopisu “Treće oko “ objavljeno je istraživanje dr Jovana Todorovića o delovanju Tesla Black Crystal ploče. Evo dela objavljenog teksta (po odobrenju dr Todorovića i redakcije Trećeg oka):

Prvi slučaj odnosio se na sestru moje koleginice. Imala je 22 godine i počela je da se povlači u sebe. Zapustila je studije, dečka nije imala…

Objasnio sam koleginici šta da uradi. Bilo je potrebno (po uputstvu iz literature) da sestrinu fotografiju stavi licem okrenutu prema Teslinoj ploči i da je odloži na neko mesto gde je niko neće naći. Najbolje je ploču sa fotografijom staviti u neku knjigu i ostaviti na miru. Nekih dva meseca kasnije, prijateljica me je izvestila da ima pomaka u sestrinom ponašanju. Počela je da izlazi iz kuće, da se šminka kao i ranije… Polako se vraćala u normalu, da bi pet meseci kasnije bila ponovo ona stara. Vratila se studijama i nedugo zatim diplomirala. Njena slika je na ploči stajala ukupno tri meseca.

Drugi slučaj je bio komplikovaniji. Moj prijatelj iz detinjstva je muku mučio sa osamnaestogodišnjim sinom koji se odao nekim lošim putevima. Psiholozi, razgovori, pretnje, molbe… ništa nije pomagalo. Nesrećni roditelji su obišli i nekoliko vračara koje su im tvrdile da je dečak u duši dobar, ali da kod njega ima i uticaja crne magije. Da li je to tačno, ja nisam mogao ta tvrdim u utvrdim. Činjenica je da se dečko ponašao veoma loše (ne bih ovde da opisujem detalje iz poštovanja prema prijatelju i njegovoj porodici). I bila je činjenica da je ovakvo stanje počelo nekih godinu dana ranije… Objasnio sam prijatelju proceduru i on je stavio sliku na ploču. Sve to je zaključao u fioku svog radnog stola. Kako je bio rastrzan porodičnom situacijom i problemima na poslu, nismo se dugo čuli. Ja nisam zaboravio na njega, ali ga nisam zvao… Javio mi se tri meseca kasnije. Samo je prozborio: “Dolazim kod tebe!”

Ispričao mi je da je zatekao sina u sobi kako plače. Molio je majku da mu oprosti jer prosto nije znao šta mu se dešava. Upao je u loše društvo, zadužio se…

Ipak, kad su roditelji saznali o čemu se radi, sve je bilo lakše. Dugovi nisu bili preveliki, mogli su da ih namire. Dečko se preporodio. Pristao je na razgovor sa psihologom. Njegov oporavak je potrajao, ali je sada sve ono što je bilo loše iza njega.

Delovanje Tesline ploče – Crni kristal isprobao sam u 38 slučajeva, koliko sam uspeo da pribavim za poslednjih devet godina. U tri slučaja nije bilo pozitivnog učinka. U dva slučaja je uspeh bio polovičan, dok se u svim ostalim slučajevima može smatrati da je postignut stoprocentni uspeh.

Teorijski gledano, učinak ovh energetskih ploča može se objasniti kvantnim pristupom u posmatranju materijalnog sveta. Za sve one kojima je to interesantno, preporučio bih knjigu poznatog biologa Lajala Votsona “Superpriroda” koja je pre nekoliko godina prevedena i kod nas.

Gde nabaviti ploče Tesla Crni kristal?

Tesline ploče možete nabaviti ili naručiti u Alternativnom centru Omega. Dođite, pogledajte proizvode i literaturu… i raspitajte se o svemu što vas interesuje kod naših prodavaca.

Prodavnica:

Beograd – bulevar Mihaila Pupina 10 ž, visoko prizemlje, lokal 59 (YUBiz centar). Naša prodavnica otvorena je svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Tel. 011/311-53-64 

064/549-68-65 

065/61-64-343.

Radno vreme: Od 9 do 17 h svakog radnog dana.

Online prodavnica nalazi se na adresi: www.omegacor.rs

Sve proizvode možete naručiti poštom.

Naručivanje za Srbiju: Pozovite telefonom našu prodavnicu  ili se javite na e-mail omega@omegacor.info.

Isporuka POST EXPRESSOM u roku od 24 sata u svim većim gradovima širom Srbije, ili za 48 sati u ostalim mestima. Cena proizvoda + poštarina u dinarima plaćaju se prilikom preuzimanja paketa.

Naručivanje iz inostranstva: Pošaljite svoju narudžbinu na e-mail omega@omegacor.info Cena proizvoda + troškovi slanja u evrima se uplaćuju na devizni račun firme. Isporuka avionskom poštom u sve evropske i vanevropske zemlje.

Za dodatne informacije klikni ovde