Teslina purpurna ploča

Ralf Bergstreser, pronalazač i prvi korisnik Tesline purpurne ploče
Ralf Bergstreser, pronalazač i prvi korisnik Tesline purpurne ploče

Antene neiscrpne energije

 

Pronalazač Tesline purpurne ploče je – Ralf Bergstreser, ali njegov pronalazak, ipak, ima velike veze sa Nikolom Teslom

 

Početkom 40-tih godina XX veka kanadski istraživač Ralf Bergstreser upoznao je jednog od najvećih naučnika tog vremena, Nikolu Teslu. Od Tesle je naučio mnogo, između ostalog o povezanosti ljudskih bića sa kosmičkim silama koje predstavljaju osnovu našeg postojanja i o purpurnim poljima energije. Sledećih trideset godina, primenjujući ono čemu ga je naučio Tesla, Ralf Bergstreser je ekperimentisao i konačno razvio tehniku koršćenja elektriciteta za menjanje rezonanse određenih materijala. Pre gotovo šezdeset godina napravio je prvu purpurnu ploču. Iz zahvalnosti prema Tesli koji ga je usmerio na pravi put, nazvao ju je Teslina purpurna ploča.

Te energizovane ploče će pomoći čovečanstvu da podigne svoj vibracioni nivo, pisao je Bergstreser.Njihova pozitivna energija privlači energetsko polje univerzuma koje prodire kroz svaku materijalnu supstancu. Takva energija je blagotvorna za biljke, životinje i ljude.

Purpurne ploče prave se u različitim dimenzijama i oblicima u mnogim zemljama. Najpoznatije su Tesline purpurne ploče pravouganog oblika koje se mogu nositi u džepu i ovalni tzv. Teslini purpurni diskovi koji se mogu nositi kao privezak.

Prave se od anodizovanog aluminjuma obojenog purpurnom, ljubičastom bojom. Sam ljubičasti sloj može biti matiran i grub na dodir, ili potpuno gladak i sjajanprijatan na dodir.

Procesom anodizacije menjaju se mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Atomi i elektroni aluminijuma se propuštanjem struje takođe menjaju, tako da se ploče usklađuju i harmonizuju sa osnovnom kosmičkom energijom univerzuma. One deluju kao prijemnici, antene, stvarajući oko sebe energetsko polje koje prodire kroz svaku materijalnu supstancu. Purpurne ploče i diskovi mogu se praviti od materijala koji poseduju prirodnu rešetkastu strukturu, kakvi su aluminijum (najčešće se prave baš od aluminijuma), kvarc (veoma su krte i lako se oštećuju) i specijalne vrste keramike (radi se o veoma skupoj vrsti keramike). Ta rešetkasta struktura je energetski prisiljena da formira postojane, homogenije i pravilnije obrasce i molekularne karakteristike.

Izmenjeni materijal aluminijumske ploče (elektrolitička oksidacija) u ljubičastoj boji se ponaša kao antena (i kao prijemnik i kao odašiljač) životne energije koja pozitivno utiče na sva živa bića, hranu, vodu i tlo u okolini.

Tesline purpurne i tahionskeploče možete nabaviti u našem Alternativnom centru na Novom Beogradu, Bulevar Mihaila Pupina 10/vp. lok 59; Tel. 011/311-53-64