Tajna zdravlja

Tachyonic gold - tahjonizovana ploča

Velike blokade duha se manifestuju u vidu fizičkih bolesti.

Kako nam mogu pomoći tahjonski proizvodi?

Tahionska energija ima zapanjujući efekat na vodu, koja zatim utiče na ćelije našeg tela. Svaka od 70-80 triliona ćelija ljudskog tela je poput malog satelita koji prima i koristi životnu energiju. Tahionski proizvodi omogućavaju ćelijama bolju moć prijema tahionske energije. Ravnoteža nivoa vode u telu je od suštinske važnosti za pravilnu cirkulaciju tahionske energije. Nije da ti proizvodi privlače tahionsku energiju, već sam čovek postaje antena koja privlači, prima i direktno koristi tahionsku energiju.

Iako je ljudsko telo najosetljivija prirodna antena, problem je što se veoma često javljaju blokade koje prekidaju slobodni tok životne energije iz okoline. Bukvalno smo isceđeni stresom, elektromagnetnim zračenjima, zagađenjem i nezdravnim stilom života.

Ključ privlačenja viših energija je postati prijemčivija antena. Da bi smo to postigli, naše energetsko polje treba ponovo dovesti u ravnotežu, kako bi se smanjio i eliminisao haos u našim životima. To je upravo namena tahionskih proizvoda – da stvore red iz haosa i da nam omoguće bolju prijemčivost za tahionsku energiju. Zbog nedirekcionalnih svojstava tahionskih proizvoda, oni su potpuno sigurni i efikasni za sve i svakoga.

Kako ljudi blokiraju svoju prirodnu sposobnost da privuku tahione?

Ako se zagledamo u prirodu, odgovor će se sam nametnuti. Za razliku od ljudskih bića, životinje nemaju briga koje će ih omesti da žive potpunim životom. Ne razmišljaju o tome jesu li im zubi dovoljno beli ili ne, da li im je krzno sjajno ili ofucano, kovrdžavo ili ravno, tamno ili svetlo, niti da li su im brlozi ukrašeni najsvežijim grančicama i lišćem.

Cveće raste, cveta, baca semenke i prvi kompost, neopterećeno da li je taj proces ispravan ili ne i zbog čega, na primer, lale ne rastu toliko visoko kao suncokreti. Ono postoji u Jedinstvu prihvatanja i svrhe.

Naši sopstveni osećaji da nešto nije dovoljno dobro, nije vredno ili nema svrhu i osećaj da smo isključeni iz celine, jesu ono što nas blokira. Čovekov um i ego blokiraju njegovo istinsko ja, uskraćujući mu mogućnost da do kraja uživa u onome što mu je dostupno i na dohvat ruke. Jedina stvar koja nam je potrebna da bismo u sopstvenim životima zadržali dobro zdravlje i energetski balans je slobodni protok Energetskog Kontinuuma. Drugim rečima, neophodno je da DOPUSTIMO toj energiji da teče kroz sve slojeve našeg tela, emocija, uma i duha. Pošto energija ulazi u naše materijalne ćelije, ona u potpunosti optimizuje naše biološke funkcije uključujući i imunološki sistem i metabolizam, dovodeći ih u stanje savršene ravnoteže. To i jeste način na koji treba da funkcionišemo. Ukoliko je bilo koji sloj suptilne energije sistema (telo, emocije, um ili duh) blokiran, energija ne može da teče ka sledećem nivou gustine. Od mesta blokade pa nadalje, počinje značajno opadanje životne energije. Velike blokade duha se manifestuju u vidu fizičkih bolesti. Telo sledi um – kako je gore tako je i dole. Sve počinje sa duhovnim prekidom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.